De fysiotherapeut


Roel Schoemaker: “Meerdere medische disciplines onder één dak, kan naar mijn overtuiging, de kwaliteit van de gezondheidszorg alleen maar ten goede komen. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij om in Ettenheim ook goede fysiotherapeutische zorg te bieden.”

Roel Schoemaker
Ik ben in 1976 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen. Vanaf dat jaar ben ik altijd werkzaam geweest in een (eigen) particuliere fysiotherapiepraktijk op verschillende locaties in Drenthe. Na ruim 36 jaar het vak fysiotherapie te beoefenen, vind ik het nog steeds een geweldig vak en ik ga dan ook met veel plezier elke dag naar mijn werk. Vanaf april 2012 beoefen ik mijn vak in Noordscheschut, waar ik met meerdere disciplines in het pand Ettenheim gevestigd ben.

Als specialisaties heb ik de Haptonomieopleiding gevolgd bij Fr.Veldman jr. en de opleiding tot Bedrijfsfysiotherapeut aan de Hogeschool Twente in Enschede. Daarnaast heb ik mij, vanaf 2005, verdiept in de behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS). Ik ben lid van de landelijke beroepsvereniging KNGF ( Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie ), opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en in het BIG-register.